WEBLINKS

Er zijn veel internetsites te vinden met informatie over Vrijmetselarij. Tussen deze verschillende sites zijn grote verschillen. Sommigen geven een uitleg over de geschiedenis ervan, anderen speculeren driftig over de vrijmetselarij, sommigen zijn krititisch danwel ronduit negatief.

Deze pagina met een paar links is nooit volledig. Om die reden verwijzen we niet naar de voor de hand liggende pagina's, maar gaan we wat verder en maken het wat spannender. Hierdoor linken we ook naar pagina's waar niet iedere vrijmetselaar op zit te wachten.


Zie het echter als een gemakkelijke manier om "ter lering ende vermaak" een rondleiding te krijgen langs de diverse zaken die op het internet met Vrijmetselarij te maken hebben.
Natuurlijk moet vermelden we hier expliciet dat de maker van de pagina verantwoordelijk is voor de inhoud en niet wij!! En, zoals met alles op het internet, dient u zelf de waarde en betrouwbaarheid van deze internetbronnen te onderzoeken.

http://altreligion.about.com/sitesearch.htm?q=freemasonry&SUName=altreligion/
http://www.maconniek.nl/
http://thebiggestsecret.online.fr/secret_societies/geheime_genootschappen.htm
http://www.niburu.nl/index.php?showarticle.php?articleID=5590
http://www.radioliberty.com/Symbolsandtheirmeaning.html
http://www.da-vinci-code.nl
http://www.franklinterhorst.nl/
http://www.indymedia.nl/nl/2004/11/22822.shtml
http://www.stelling.nl/vrijmetselarij/inhoud.html
http://www.bilderberg.org/masons.htm
http://www.masonic-renewal.org/
http://www.freemasonrywatch.org/index.html
http://watch.pair.com/sbc.html

Wilt u uw collega surfer attenderen op een site? Neem dan contact met ons op, en de link zal worden toegevoegd. Veel plezier!